ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Лечение и полезни храни при бременни жени с разширени вени

Когато се появят разширени вени това е много лесно да се установи. Вените са усукани и дебели и са разположени успоредно на краката и ходилата.

 Разширените вени при бременност произтичат от няколко причини:

• повишаване на хормоните, ако сте генетично предразположени това повишение на хормоните ще доведе до появат на разширени вени

• увеличението на притока на кръв също е причина за разширени вени по време на бременост

• повишеното налягане в корема е друга причина за появата на разширни вени

Лечението на разширени вени не винаги е възможно, но трябва да направим всичко възможно да успеем да ги излекуваме. Най-добрия начин да се предпазим от разширени вени по време на бременност е да правим редовно упражнения, предотвратяващи появата на разширени вени по време на бременност. Носенето на по стегнати чорапи също предотвратява образуването на кръвни съсиреци и носи облекчение при появилите се вече разширени вени.

Диета с високо съдържание на фибри е едно от най-добрите лечения при разширени вени. Пълнозърнестите храни, като хляб, боб, ленено семе, пресни плодове и зеленчуци са храните, които ще дадат на организма на бременните необходимит евещества, които ще помогнат при лечението на разширени вени при бременни. Режим на хранене, в които има високо рафинирани храни и такива с високо съдържание на захар могат да причинят различни заболявания включително и разширени вени.

Храни, като лук, магданоз, плодове и различни видове зеленчуци, както и напитки като билкови чайове, червени вина и чай от гинкобилоба могат да бъдат много полезни при лечението на разширени вени при бременни жени. Тези храни са полезни за бременни жени с разширени вени, тъй като са с много мощно антиоксидантно действие в организма.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *