Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лечебни смеси, използвани в народната медицина, против алергии

Смесват се по 1 част стръкове от трицветна теменуга, бутрак и корени от сладник и по 2 части листа от жиловлек, корени валериана и лопуш. 10 грама от сместа се залива с 250 мл вряла вода. Нагрява се на водна баня 15 минути, охлажда се, отцежда се и се пие по 50 мл 3 пъти на ден.

Смесват се по 1част стръкове от бутрак, жълт кантарион, риган, корен от сладник и аир. 10 грама от сместа се залива с 250 мл вряла вода. Нагрява се на водна баня 15 минути, охлажда се до стайна температура, отцежда се и се пие по 50 мл 3 пъти на ден преди ядене.

При кожни алергични обриви се прави вана от следните билки:коренища от аир, иглички и пъпки от бор, листа от бреза, стръкове от бутрак, стръкове от бял равнец, корени от валериана и мн.др. Настойката се приготвя по следния начин:100-300 грама смес от билки се заливат с 4-5 литра гореща вода. Престоява 1 час, прецежда се и се налива във ваната. Продължителността на процедурата е 15-20 минути.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *