ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Алое и царевично олио при запек

Вземат се листата на алое. Пригответе 150 грама листа и отрежете бодличките им. Смачкайте ги с ръка и ги залейте с 300 грама горещ мед. Оставете сместа за едно денонощие, след това я притоплете и прецедете през марля. Приемайте по 5-10 грама сутрин на гладно един час преди храна при хроничен запек.

Вземат се царевично олио. Вкарайте половин чаена чаша царевично олио в ануса си с помощта на подходяща спринцовка. Опитайте се да го направите колкото е възможно по-дълбоко. Тази клизма много помага да се изхвърлят твърдите изпражнения при непроходимост на червата. Тя е ефикасна за окончателно справяне със запека.

Вземат се пшенични зародиши. Залейте две супени лъжици пшенични зародиши с една чаена чаша горещо прясно мляко. Покрийте съда с капак отгоре и го увийте с някаква кърпа. След 30-40 минути прецедете. Пийте по половин чаена чаша 2 пъти дневно-сутрин преди закуска на гладно и вечер 2-3 часа след хранене. Правете го в продължение на един месец. Добре е един път месечно да си правите очистителна клизма. Това е средство, което много помага при запек на бременни жени и кърмачки.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *